Praktijkuren
maandag t/m  donderdag
7.45 - 13.00 en 14.00 - 17.00 
vrijdag
7.45 - 12.00
Spoedgevallen buiten praktijkuren
Wij zijn aangesloten bij de Spoedgevallen-
dienst voor Arnhemse tandartsen. U kunt buiten praktijkuren in geval van hevige (na)pijn, nabloeding of een ongeval contact opnemen met de dienstdoende tandarts via 0900 - 1515
.

  Veelgestelde vragen
  De beroepsvereniging heeft met de website www.allesoverhetgebit.nl een uitstekend overzicht van alle vragen en antwoorden met betrekking tot (aandoeningen van) het gebit. We beperken ons hier tot de top 5 van vragen die ons worden gesteld:
 
  V
Ik heb een vraag over mijn nota, waar kan ik terecht?
  A
Onze nota’s worden verzonden via Infomedics. Deze firma heeft de website www.uwnota.nl , vul hier uw factuurnummer in om vragen te kunnen stellen.
 
  V
Welke verzekering adviseert u?
 
  A
Wij zijn geen tussenpersoon en geven dus ook geen verzekeringsadvies. Op de website vergelijkmondzorg.nl kunt u een overzicht zien van alle tandartsverzekeringen met hun voor- en nadelen.

Overigens is al jaren de beste verzekering tegen hoge tandartskosten een verstandige en regelmatige mix van tandenstoker, flossdraad en tandenborstel.
 
  V
Ik ben mijn afspraak niet nagekomen, krijg ik een boete?
 
  A Voor niet nagekomen afspraken geldt een vergoeding van de verloren tijd van 10 euro per 10 minuten. Dit geldt ook voor afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn afgezegd. Voor afspraken langer dan 60 minuten geldt een termijn van 36 uur van te voren afzeggen.

  V
Kan iedere kroon dezelfde dag gereed zijn?  
  A Nee, bij het bepalen van de behandeling wordt beoordeeld of de tand of kies geschikt is.

  V
Krijg ik voor iedere behandeling een begroting?
 
  A Voor behandelingen boven de 250 euro ontvangt u een begroting. Wenst u een prijsopgaaf van behandelingen die minder dan 250 euro kosten, dan dient u dit bij het maken van de afspraak aan te geven.