Praktijkuren
maandag t/m  donderdag
7.45 - 13.00 en 14.00 - 17.00 
vrijdag
7.45 - 12.00
Spoedgevallen buiten praktijkuren
Wij zijn aangesloten bij de Spoedgevallen-
dienst voor Arnhemse tandartsen. U kunt buiten praktijkuren in geval van hevige (na)pijn, nabloeding of een ongeval contact opnemen met de dienstdoende tandarts via 0900 - 1515
.

  Uw eerste bezoek
  Controleer altijd telefonisch of wij op het moment nog nieuwe patiënten aannemen. Een eerste afspraak duurt meestal zo'n 45 minuten. Tijdens dit eerste bezoek bespreken we met u uw wensen en verwachtingen. Er zal een mondonderzoek worden verricht (C11/C28). Er worden kleurenfoto’s en eventueel röntgenfoto’s gemaakt (X11/X21). Daarnaast wordt er een medische anamnese afgenomen. Uw tandheelkundige gegevens en foto’s, gemaakt door uw vorige tandarts dient u (het liefst per mail) van te voren op te laten sturen. Bij het eerste bezoek moeten deze gegevens aanwezig zijn. Aan de hand van het onderzoek en de foto’s zullen wij u zo duidelijk mogelijk informeren over de toestand van uw gebit en tandvlees.

Indien u geen tandartsverzekering heeft dient u de kosten van het eerste bezoek aan de balie te voldoen, zie boven voor de actuele tarieven.
  Behandelplan
Aan de hand van onze bevindingen en uw wensen wordt er een behandelplan met kostenbegroting op schrift gesteld zodra de kosten 250 euro overschrijden. Afhankelijk van de omvang van het plan kan het nodig zijn hier een aparte afspraak voor te maken of gebitsmodellen te vervaardigen, ook hierover wordt u geïnformeerd. De begroting is geen offerte, maar een indicatie van de te verwachten kosten. Houd rekening met een mogelijke afwijking van zo'n 15% hoger of lager. Indien u toch af mocht zien van behandeling, betaalt u slechts de kosten voor het opstellen van het plan.

Wat moet u meenemen?
Neem voor uw eerste bezoek een geldige verzekeringspas mee, geldige identificatie en een lijst van uw eventuele medicatie.