Praktijkuren
maandag t/m  donderdag
7.45 - 13.00 en 14.00 - 17.00 
vrijdag
7.45 - 12.00
Spoedgevallen buiten praktijkuren
Wij zijn aangesloten bij de Spoedgevallen-
dienst voor Arnhemse tandartsen. U kunt buiten praktijkuren in geval van hevige (na)pijn, nabloeding of een ongeval contact opnemen met de dienstdoende tandarts via 0900 - 1515
.

Medewerkers

Er staat een team voor u klaar
Binnen onze moderne praktijk zijn twee tandartsen,een implantoloog, een klinisch protheticus, twee mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes werkzaam.

Onze preventieassistentes op aanwijzing van de tandarts eenvoudige behandelingen uitvoeren; zij
maken röntgenfoto's, plaatsen sealings en geven poetsinstructie, meestal ter voorbereiding op de halfjaarlijkse controle. Deze manier van werken zorgt ervoor dat de agenda van de tandartsen wordt ontlast en wachttijden voor gecompliceerde of spoedeisende behandelingen sterk worden verkort.

Naast halfjaarlijkse controles en het maken van röntgenfoto's voert de mondhygiëniste mondhygiënebehandelingen uit, 
  noodzakelijk voor (het behoud van) gezond tandvlees. Zo nodig onder verdoving reinigt ze de worteloppervlakken, verwijdert tandsteen en geeft instructie ter behoud van het behaalde resultaat. Ook de behandeling van gevoelige worteloppervlakken en (advies bij) de bestrijding van een onaangename mondgeur behoort tot haar taken.

De implantoloog plaatst implantaten in (een tandenloos deel van) de kaak. Deze wortelvervanging kan voor een enkele tand zijn, of twee of meer als steun voor een brug of een prothese.

De klinisch protheticus vervaardigt volledige en gedeeltelijke protheses, knarsplaatjes en protheses op implantaten.