Praktijkuren
maandag t/m  donderdag
7.45 - 13.00 en 14.00 - 17.00 
vrijdag
7.45 - 12.00
Spoedgevallen buiten praktijkuren
Wij zijn aangesloten bij de Spoedgevallen-
dienst voor Arnhemse tandartsen. U kunt buiten praktijkuren in geval van hevige (na)pijn, nabloeding of een ongeval contact opnemen met de dienstdoende tandarts via 0900 - 1515
.

  Onze filosofie
  Voorkomen is beter dan genezen; preventie van problemen in de mond begint bij juiste voorlichting tijdens de periodieke controle of de mondhygiënebehandeling. Samen met u streven we naar een mooi, gezond en functioneel gebit.

Wij helpen u bewuster te worden van de situatie in uw mond, onder andere door gebruik te maken van gedetailleerde digitale foto’s van uw tanden en kiezen tijdens de uitleg. We zijn er op onze beurt van bewust dat u ondanks uw inzet toch met problemen in de mond te maken kunt krijgen.
  Wij zullen dan in overleg met u de voor u meest ideale oplossing bepalen. De haalbaarheid van diverse opties wordt met u besproken waarna indien nodig, de meest relevante op schrift worden gesteld in een behandelvoorstel en kostenbegroting.

Ongeacht de keuze van behandeling kunt u er van uit gaan dat wij u behandelen zoals wij zelf ook behandeld willen worden.