Praktijkuren
maandag t/m  donderdag
7.45 - 13.00 en 14.00 - 17.00 
vrijdag
7.45 - 12.00
Spoedgevallen buiten praktijkuren
Wij zijn aangesloten bij de Spoedgevallen-
dienst voor Arnhemse tandartsen. U kunt buiten praktijkuren in geval van hevige (na)pijn, nabloeding of een ongeval contact opnemen met de dienstdoende tandarts via 0900 - 1515
.

  Praktijkregels
  1 Als nieuwe patiënt dient u een geldig legitimatiebewijs en verzekeringspasje te overhandigen bij uw eerste bezoek.
  2 Gewijzigde adres- of persoonsgegevens dient u zelf zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.
  3 Bij uw eerste bezoek wordt u gevraagd een gezondheidsvragenlijst in te vullen. Deze lijst is van belang om risico’s in te schatten en complicaties te voorkomen en bij ieder controlebezoek wordt u gevraagd eventuele wijzigingen door te geven.
     
 
  4 Bij binnenkomst wordt u verzocht zich aan de balieassistente te melden, die de behandelaar op de hoogte brengt van uw aanwezigheid.
 
  5 Bij verhindering dient u dit 24 uur vooraf te melden, afspraken langer dan 45 minuten 36 uur. Afspraken op maandag kunnen t/m de voorgaande donderdag worden afgezegd of verzet. Verzuimt u uw afspraak na te komen, dan wordt voor de verloren tijd per 10 minuten 10€ in rekening gebracht.
 
  6 U wordt verzocht (de beltoon van) uw mobiele telefoon uit te schakelen zodra u de behandelkamer betreedt. In de wachtkamer is bellen toegestaan zolang u dit doet zonder andere patiënten of de balieassistente te storen.